Γεώργιος Π. Κορωνιάς

Η εταιρεία Παναγιώτης Κορωνιάς & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1969 στο Κορωπί Αττικής. Από το 2001 και μετά την συνταξιοδότηση του ιδρυτή της έγινε ατομική επιχείρηση με επωνυμία «Γεώργιος Π. Κορωνιάς».

Η καθημερινή δραστηριότητα της εταιρείας είναι η μεταφορά του προσωπικού της μεγαλύτερης αμυντικής βιομηχανίας Ελλάδος (Ε, Α. Β.), Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. καθώς και η μεταφορά προσωπικού άλλων μεγάλων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα μεταφοράς δημόσιων σχολείων, ιδιωτικών κολεγίων, πανεπιστημίων εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, την εκπόνηση – διοργάνωση σχολικών εκδρομών, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, απευθυνόμενη πάντα και με σκοπό την γνωριμία με τα σπουδαία μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών.

Στόχος και βλέψη της εταιρείας είναι οι οργανωμένες εκδρομές φοιτητών, μαθητών καθώς και όλων των πολιτών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία μας παρέχει ποιοτική οργάνωση, εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας με αξιόπιστο προσωπικό και συνέχεια.

Εμπειρία

Αξιοπιστία

Οργάνωση

Εξυπηρέτηση

Ευελιξία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ

EOT: EOT Licence No 0208Ε60000200301 (ΕΟΤ=ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
ΓΕΠΟΕΤ = ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ